AI-antwoordenbibliotheek
Hoe verwijder ik mijn JustOurSpace-account of afzonderlijke gegevens?
Je kunt je JustOurSpace-account en actieve ruimte definitief verwijderen in de app, of afzonderlijke dagboekhoofdstukken en bevestigde gegevens wissen terwijl je account blijft bestaan. Beperkte dienstgegevens kunnen worden bewaard als de wet dat vereist.
Je hele account en actieve gegevens verwijderen
Meld je aan bij JustOurSpace, open My Space, kies My data en klap Delete your space open. Kies Delete my space, typ DELETE MY SPACE en selecteer Delete permanently. Daarmee verwijder je je account en actieve dagboekpagina’s, gesprekken, profielgegevens en voorkeuren. Kun je niet aanmelden, mail dan privacy@justourspace.com; we controleren je identiteit voordat we handelen.
Afzonderlijke gegevens verwijderen en bewaartermijnen begrijpen
Wil je je account behouden, verwijder dan een hoofdstuk in My Diary of wijzig of verwijder bevestigde gegevens in Personen, doelen, voorkeuren en groei via My Space. Toekomstig opslaan uitschakelen verwijdert bestaande hoofdstukken niet. Via My data kun je je gegevens eerst exporteren.
Verwijdering uit actieve systemen staat los van het vervallen van back-ups en de bewaartermijnen van dienstverleners. Beperkt bewijs van toestemmingen, betalingen en verwijdering kan behouden blijven als de wet dit vereist. De privacyverklaring op justourspace.com/privacy legt dit uit; vraag via privacy@justourspace.com naar de bewaartermijnen voor jouw verzoek.
Geen account nodig. Verificatie van je e-mailadres vereist.
Praat 5 minuten met JOS